Από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο. Συνταγές με πουρέδες φρούτων.
Το καλοκαίρι μας άφησε γεμάτους χρώματα, δροσιά και αρώματα. Τώρα, με το φθινόπωρο να κάνει την εμφάνισή του, οι γεύσεις γίνονται πιο γήινες, πιο cozy και πιο αρωματικές. Οι πουρέδες φρούτων συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, αλλά με μια νέα εποχική ταυτότητα.
Δες ιδέες και συνταγές που γεφυρώνουν το καλοκαίρι με το φθινόπωρο – δροσερές, αρωματικές και γεμάτες έμπνευση.
Ένα spritz με άρωμα εποχής.
-
60 ml prosecco
-
40 ml πουρές πράσινο μήλο
-
10 ml χυμό λεμονιού
-
5 ml σιρόπι σφενδάμου
Σερβίρεις σε ποτήρι κρασιού με πάγο και γαρνίρεις με λεπτή φέτα μήλου και ξύλο κανέλας.
🍇 Fall Granita
Δροσιστική αλλά με γεύση φθινοπώρου.
-
80 ml πουρές ρόδι
-
50 ml prosecco
-
1 κ.γ. τριμμένο ginger
Καταψύχεις και ξύνεις με πιρούνι για μια granita γεμάτη χρώμα και άρωμα.
Το πέρασμα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο δεν σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω τη δροσιά και τη ζωντάνια. Με τους πουρέδες φρούτων, μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές εποχικές γεύσεις που ζεσταίνουν, δροσίζουν και ανανεώνουν.
Δοκίμασε τις συνταγές, εμπνεύσου και μοιράσου τις δικές σου δημιουργίες με hashtag #PoureAutumnCreations 🍂